Skip to main content
Zoeken

Optimale veiligheid voor Blankenburgverbinding

Samenwerking Hacousto Protec en bouwconsortium Baak is een feit

Home » BAAK Blankenburgverbinding

 

Op werkbezoek bij een sterk staaltje civiele en maritieme engineering; De Blankenburgverbinding. We waren er niet voor niks, de samenwerking tussen Hacousto Protec en Bouwconsortium BAAK Blankenburgverbinding is een feit. Het contract is getekend en met zicht op het indrukwekkende project werd de opdracht en het ontwerp nogmaals doorgesproken. Op het bouwterrein zie je een aaneenschakeling van technische bouwwerken, noeste arbeid en expertise.

Voor dit grootschalige infraproject is Hacousto Protec de verbindende schakel tussen de bediening, besturing en bewaking van de tunnels met de centrale verkeersleiding. Dit door geïntegreerde inzet van video-, audio- en communicatiesystemen.

De Blankenburgverbinding is een nieuwe snelweg die de A20 bij Vlaardingen verbindt met de A15 bij Rozenburg in het Rotterdamse Havengebied. De verbinding zal een grootse impact hebben op de bereikbaarheid en economie van de hele Rotterdamse regio. Een mooie impressie van het project is te zien via https://lnkd.in/dd3np-k.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over het optimaliseren van de veiligheid in de openbare ruimte, zoals tunnels, verkeersknooppunten of andere infrastructuren? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu