Skip to main content
Zoeken

Hacousto Protec als videospecialist en partner in mega-infraproject

Het afsluiten van een rijstrook bij een ongeval, een rood kruis boven de weg of verkeersinformatie bij filevorming. Om het verkeer in Nederland zo goed mogelijk te laten doorstromen plaatst Rijkswaterstaat permanente camera’s langs of boven de weg. Hiermee kunnen medewerkers in de verkeerscentrales via camerabeelden live meekijken naar de situatie op de weg en direct ingrijpen bij een calamiteit of een incident.

Zo ook op de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht. Rijkswaterstaat verbreedt de snelweg naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan. Door de extra rijstroken verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Een mega infraproject dat eind 2026 opgeleverd zal worden.

 

Het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht gaat om de verbreding van 11 kilometer snelweg en is het laatste project uit het SAA-programma (Schiphol-Amsterdam-Almere).

 

Als videospecialist en partner wordt Hacousto Protec ingezet voor de levering, configuratie en inbedrijfstelling van de benodigde camera’sDe camera’s zijn straks een cruciaal onderdeel van het verkeers- en incidentmanagementsysteem van de A9.

Meer weten?

Neem contact op met onze security-experts.
Of het nu gaat om een videomanagementsysteem voor bediening op afstand, complexe toegangscontrole of inbraakdetectie voor een gebouw of terrein, als gecertificeerde en merkonafhankelijke partner ondersteunen wij u bij de invulling van uw beveiligingsvraagstukken.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu