Skip to main content
Zoeken

Hacousto Protec gaat de brandveiligheid verzorgen bij AZC’s

azc brandveiligheid, hacousto protec brandveiligheid

Hacousto Protec gaat de brandveiligheid verzorgen in een aantal asielzoekerscentra waaronder Tilburg en Grave. In Grave wordt een nieuw AZC gebouwd waar 600 volwassen en kinderen kunnen worden gehuisvest. De locatie Tilburg biedt opvang aan 500 asielzoekers.

Het COA (Centraal orgaan opvang asielzoekers) heeft gekozen voor een ontruimingssysteem BPlus van het merk Protecs. BPlus is een innovatieve ontwikkeling van Protec waarbij in de brandmelder branddetectie en alarmering van een slow-whoopsignaal gecombineerd worden met een gesproken mededeling. Deze mededeling wordt in vier talen uitgesproken: Nederlands, Engels, Frans én Arabisch.

Over de gehele wereld worden in landen verschillende toonsignalen gebruikt om te alarmeren. In een opvang met verschillende nationaliteiten kan dit dus tot verwarring leiden. Met een gesproken mededeling in vier verschillende talen wordt een duidelijk handelingsperspectief geboden wat leidt tot het sneller ondernemen van actie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze oplossingen op het gebied van brandveiligheid en/of ontruiming? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu