Skip to main content
Zoeken

Realisatie opstelterrein Arnhem Goederen

Hacousto Protec levert complete safety- en securityinrichting

NS investeert in nieuwe treinen en moderniseert bestaande treinen om reizigers een comfortabele reis te kunnen blijven bieden. Om die nieuwe treinen ook een plek te kunnen geven zijn extra opstelterreinen nodig om alle treinen neer te kunnen zetten. Op verschillende locaties in Nederland vernieuwen NS en ProRail de opstelterreinen, zo ook in Arnhem.

Het project ‘Realisatie opstelterrein Arnhem goederen’ (ROAG) voorziet in de herinrichting van de zuidzijde van het emplacement Arnhem-Goederen en de realisatie van een nieuw opstelterrein. Opdrachtgever van het project is NS, belangrijke gebruiker van het Nederlandse spoorwegnet. Het gehele project zal naar verwachting in najaar 2021 worden opgeleverd.

Hacousto Protec heeft in directe opdracht van BAM Infra Nederland de safety en securityinrichting ontworpen, geleverd en in bedrijf gesteld. Op het emplacement is een compleet camerabewakingssysteem gerealiseerd, modulair opgebouwd uit verschillende deelsystemen zoals videosurveillance, toegangscontrole en intercom. Het complete systeem wordt integraal ontworpen en is bedienbaar vanuit één gebruikersomgeving. Er zijn meerdere raakvlakken tussen de genoemde systemen, het door derden geleverde hekwerkdetectiesysteem en het verlichtingsmanagementsysteem.

Als safety- en securityspecialist zijn we blij dat we samen en in opdracht van BAM Infra Nederland het vertrouwen hebben gekregen om dit te realiseren.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze security-specialisten.
Of het nu gaat om een videomanagementsysteem voor bediening op afstand, complexe toegangscontrole of inbraakdetectie voor een gebouw of terrein, als gecertificeerde en merkonafhankelijke partner ondersteunen wij u bij de invulling van uw beveiligingsvraagstukken.

+31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

Leave a Reply

Close Menu