Home » Cybersecurity-trainingen door Hudson Cybertec voor de specialisten van Hacousto Protec

Cybersecurity-trainingen door Hudson Cybertec voor de specialisten van Hacousto Protec

Als safety & security kennispartner het onderscheid maken in de markt.

Om onze organisatie, medewerkers, klanten en projecten nog beter te beschermen tegen cybercrime, gaat Hudson Cybertec onze specialisten extra trainen en opleiden. Door het volgen van een IACS gerichte training, breiden we onze solide basis voor het managen van cybersecurity nog verder uit.

Uitdagingen
De complexiteit van industriële automatisering & controlesystemen (IACS) is de laatste decennia sterk toegenomen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van cybercrime, zoals cyberaanvallen, phishing en identiteitsdiefstal, ransomware, cryptomining en zelfs Cybercrime As A Service (CAAS). Uitgebreide en up-to-date kennis van cyberrisico’s binnen onze Operationele Technologie (OT) is cruciaal voor de organisatie.

Daarnaast zorgt de steeds strenger wordende wet- en regelgeving ervoor dat aan cybersecurity en threat management een hoger strategisch belang wordt toegewezen. Onze opdrachtgevers stellen steeds meer eisen aan ons kennisniveau en certificeringen. Denk bijvoorbeeld aan end-to-end encryptie, hardening guides, netwerk beveiliging, pentesten en cybersecurityplannen. De ontwikkelingen hierin gaan erg snel, inmiddels is er een nieuw speelveld ontstaan, waarin we als safety & security kennispartner het onderscheid kunnen en willen maken in de markt!

Verder op de solide basis van de IEC 62443

De IEC 62443 is dé wereldwijde norm voor de beveiliging van industriële automatisering & controlesystemen (IACS). Het geeft de handvatten om de digitale beveiliging van de technische- of procesautomatisering binnen een organisatie te verbeteren. Als Hacousto Protec gaan we voor het IEC62443 certificaat en het digitaal weerbaar maken én houden van onze primaire processen! Met de certificering kunnen we aantonen dat wij gewapend zijn tegen dreigingen van cyberaanvallen op uw systemen en installaties, zodat we uw projecten en processen veilig kunnen stellen.

ISO 27001 gecertificeerd

Hacousto Protec werkt al geruime tijd volgens de eisen van de ISO 27001 certificering. ISO 27001 gecertificeerd zijn betekent effectief dat onze systemen, processen en methoden voldoen aan de security eisen van de certificering. Ook dat onze medewerkers en het bedrijfsbeleid optimaal zijn afgestemd op het veilig werken met gevoelige informatie. Lees meer 

Meer weten?

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, stations, theaters, winkelcentra of andere objecten, Hacousto Protec vindt altijd een geschikte oplossing om de veiligheid en beveiliging te optimaliseren.

 

Raimond van der Hoek
Business Development Manager

+31 (0)6 30736256Stuur een e-mail

Leave a Reply