Home » Officiële ISO 27001 erkenning

OFFICIELE ISO 27001 ERKENNING.

Optimale informatiebeveiliging van uw bedrijfskritische en privacygevoelige informatie.

De wereldwijde digitalisering en de technologische ontwikkelingen maken het leven makkelijker en zijn goed voor onze welvaart. Veel systemen zijn tegenwoordig volcontinu via het internet verbonden en middels apps beschikbaar. Dit biedt voordelen en functionaliteiten, maar brengt ook beveiligingsrisico’s met zich mee. Het beveiligen van informatie is een steeds ingewikkelder probleem. Gevoelige informatie die uw bedrijf, uw medewerkers en uw vitale bedrijfsprocessen raken moeten worden beschermd.

Hacousto Protec werkt al geruime tijd volgens de eisen van de ISO 27001 certificering. Afgelopen week hebben wij het ISO 27001 certificaat ontvangen en is de erkenning officieel! ISO 27001 gecertificeerd zijn betekent effectief dat onze systemen, processen en methoden voldoen aan de security eisen van de certificering. Ook dat onze medewerkers en het bedrijfsbeleid optimaal zijn afgestemd op het veilig werken met gevoelige informatie.

Privacy en compliance waarborgen
Met ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens in Europa, ofwel de AVG en ook bekend als GDPR, zijn de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat uw managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde dient te zijn. Een datalek van persoonsgegevens heeft namelijk niet alleen sterke financiële gevolgen, ook uw reputatie wordt hierdoor aangetast. Het is cruciaal dat bedrijfskritische en privacygevoelige informatie te allen tijde veilig binnen de ICT-muren van uw bedrijf blijven.

Security Operations Center (SOC)
Vanuit ons Security Operations Center (SOC) monitoren we netwerken, proces- en informatiesystemen. Afwijkingen en onregelmatigheden kunnen wijzen op beveiligingsrisico’s. Dagelijks identificeren we kwetsbaarheden die mogelijk ook uw bedrijfssysteem kunnen treffen. Vanuit ons portfolio houden wij bij welke systemen mogelijk geraakt kunnen worden en welke gevolgen deze voor ons en onze relaties kunnen hebben.

Als safety & security bedrijf begrijpen wij de implicaties van een verbonden wereld en wordt cybersecurity en informatiebeveiliging in al onze projecten meegenomen als onderdeel van de scope. Wij zorgen ervoor dat onze relaties volledig compliant blijven en uw bedrijfskritische en privacygevoelige informatie beveiligd blijft.

Meer weten?

Wil je meer weten over het beveiligen van uw bedrijfssystemen- en informatie?

Desiree Brandsma

Manager ICT

+31 (0)6 303 013 26STUUR EEN E-MAIL

Leave a Reply