Home » Realisatie opstelterrein Arnhem goederen

REALISATIE OPSTELTERREIN ARNHEM GOEDEREN.

Hacousto Protec levert complete safety en security inrichting.

Het Nederlandse spoor is het drukst bereden spoor ter wereld. Het aantal reizigers zal de komende vijf jaar blijven groeien. Dit houdt ook in dat de kans op een zitplaats daarmee onder druk komt te staan. NS investeert daarom in nieuwe treinen en moderniseert bestaande treinen om reizigers een comfortabele reis te kunnen blijven bieden. Om die nieuwe treinen ook een plek te kunnen geven zijn extra opstelterreinen nodig om alle treinen neer te kunnen zetten. Op verschillende locaties in Nederland vernieuwen NS en ProRail de opstelterreinen, zo ook in Arnhem.

Het project ‘Realisatie opstelterrein Arnhem goederen’ (ROAG) voorziet in de complete herinrichting van het emplacement aan de west- en oostkant van het station in Arnhem en de realisatie van een nieuw opstelterrein. Opdrachtgever van het project is ProRail, de beheerder van het Nederlandse spoorwegnet. Het gehele project zal naar verwachting in 2022 worden opgeleverd.

Hacousto Protec zal in directe opdracht van BAM Infra Nederland de safety en security inrichting ontwerpen, leveren en in bedrijf stellen. Op het emplacement zal een compleet Enterprise Security Systeem worden gerealiseerd, modulair opgebouwd uit verschillende deelsystemen zoals CCTV, toegangscontrole en intercom. Het complete systeem wordt integraal ontworpen en is bedienbaar vanuit één gebruikersomgeving. Er zijn meerdere raakvlakken tussen de genoemde systemen, het door derden geleverde hekwerkdetectiesysteem en het verlichtingsmanagementsysteem.

Als safety en security specialist zijn we blij dat we samen en in opdracht van BAM Infra Nederland het vertrouwen hebben gekregen om dit te realiseren.

Meer weten?

Met bewezen technologie en aantoonbare projectresultaten op het gebied van systems engineering werkt Hacousto Protec mee aan de grote en complexe infraprojecten van Nederland.

Guido van Breen

Accountmanager Videotechniek

+31 (0)6 1312 0678STUUR EEN E-MAIL

Leave a Reply