Home » Realisatie opstelterrein Arnhem goederen

Realisatie opstelterrein Arnhem Goederen

Hacousto Protec levert complete safety en securityinrichting.

NS investeert in nieuwe treinen en moderniseert bestaande treinen om reizigers een comfortabele reis te kunnen blijven bieden. Om die nieuwe treinen ook een plek te kunnen geven zijn extra opstelterreinen nodig om alle treinen neer te kunnen zetten. Op verschillende locaties in Nederland vernieuwen NS en ProRail de opstelterreinen, zo ook in Arnhem.

Het project ‘Realisatie opstelterrein Arnhem goederen’ (ROAG) voorziet in de herinrichting van de zuidzijde van het emplacement Arnhem-Goederen en de realisatie van een nieuw opstelterrein. Opdrachtgever van het project is NS, belangrijke gebruiker van het Nederlandse spoorwegnet. Het gehele project zal naar verwachting in najaar 2021 worden opgeleverd.

Hacousto Protec heeft in directe opdracht van BAM Infra Nederland de safety en securityinrichting ontworpen, geleverd en in bedrijf gesteld. Op het emplacement is een compleet camerabewakingssysteem gerealiseerd, modulair opgebouwd uit verschillende deelsystemen zoals videosurveillance, toegangscontrole en intercom. Het complete systeem wordt integraal ontworpen en is bedienbaar vanuit één gebruikersomgeving. Er zijn meerdere raakvlakken tussen de genoemde systemen, het door derden geleverde hekwerkdetectiesysteem en het verlichtingsmanagementsysteem.

Als safety- en securityspecialist zijn we blij dat we samen en in opdracht van BAM Infra Nederland het vertrouwen hebben gekregen om dit te realiseren.

Meer weten?

Met bewezen technologie en aantoonbare projectresultaten op het gebied van systems engineering werkt Hacousto Protec mee aan de grote en complexe infraprojecten van Nederland.

 

Guido van Breen
Business Line Manager Security

+31 (0)6 1312 0678Stuur een e-mail

Leave a Reply