Skip to main content
Zoeken

Vijf basisprincipes van cybersecurity

Gratis whitepaper

Home » Vijf basisprincipes van cybersecurity

 

Cybersecurity is ook een kwestie van fysieke beveiliging!
Het maximaal op orde hebben van de ICT-omgeving staat hoog op de agenda bij het bedrijfsleven. Organisaties hebben dedicated teams met IT-professionals die continu werken aan de beveiliging en optimalisatie van de ICT-omgeving om cyberrisico’s tegen te gaan. De vraag is echter wel of ze zich bewust zijn van de veiligheidsrisico’s van het toenemende aantal fysieke inbraken. Een kwaadwillende die fysieke toegang heeft tot de serverruimte van uw organisatie of tot een werkstation dat op het netwerk is aangesloten, kan uw IT-omgeving eenvoudig binnendringen.

Doet u er alles aan om uw toegangscontrolesysteem te beschermen tegen cyberdreigingen?
De gevolgen van een cyberaanval kunnen desastreus zijn. Getroffen systemen kunnen volledig worden verlamd, waardoor de interne bedrijfsvoering wordt verstoord en de productiviteit wordt aangetast. Ook het verlies of de diefstal van gevoelige gegevens kan ernstige financiële gevolgen hebben en de reputatie van een organisatie schaden. Het hebben van een alomvattend plan om bedreigingen te beperken is cruciaal.

 

Download de whitepaper van Genetec over de vijf basisprincipes van cybersecurity voor het beveiligen van toegangscontrolesystemen.

Ontvang een kopie van de Genetec Whitepaper voor:

 • Meer informatie over de basisprincipes van Cybersecurity.
 • De beste oplossing te selecteren voor toegangscontrole voor uw organisatie.
 • Dat u gelijke tred houdt met toekomstige technologische ontwikkelingen.

Download whitepaper

Alleen beschikbaar in het Engels.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over onze video-oplossingen met Genetec in relatie tot cybersecurity? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

  +31 (0)88 1428 000Stuur ons een e-mail

  Leave a Reply

  Close Menu