Skip to main content
Zoeken

Hacousto Protec gaat voor duurzaam

Rotterdam, 1 oktober. Hacousto Protec is vandaag overgestapt op duurzame energie. Het is een bewuste keuze voor ons omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het contract is afgesloten met Eneco.

 

Ambitie
De ambitie van Hacousto Protec is helder. Wij willen één van de meest maatschappelijk verantwoorde bedrijven zijn in onze branche. Om onze ambitie waar te maken heeft Hacousto Protec een plan opgesteld waarin heldere doelstellingen zijn geformuleerd. Zo streeft Hacousto Protec ernaar om in 2020 minimaal 20% reductie te realiseren op de uitstoot van CO2.

 

Samen gaan we voor duurzaam
Hacousto Protec en Eneco geven samen inhoud aan bovenstaande ambitie. Daarnaast onderzoeken we samen met Eneco hoe wij nog zuiniger met energie om kunnen gaan. Eneco helpt ons om onze bedrijfsvoering verder te verduurzamen.

 

Aanjager van duurzaamheid
Duurzame energie van Eneco komt van windmolens, zonnepanelen, biomassa of waterkracht. Stuk voor stuk duurzame bronnen die niet op raken en het milieu niet schaden. Eneco behoort tot de schoonste energiebedrijven van Europa. Uit onderzoek van het Wereld Natuur Fonds blijkt dat met de huidige technologie in 2050 wereldwijd 95% van de energiebehoefte duurzaam kan worden opgewekt.

 

Duurzaam ondernemen, dat levert op
Om een betere, schonere, en duurzamere wereld te krijgen, moet iedereen zijn steentje bijdragen. Hacousto Protec weet dat en gelooft in een wereld waar mensen niet alleen toekijken, maar ook handelen! Ook onze klanten verwachten dat van ons. Daarom stimuleren wij nog meer duurzame activiteiten, zoals het gebruik maken van openbaar vervoer van onze medewerkers. Duurzaam ondernemen levert ons dus niet alleen een besparing op de energierekening op, maar is ook goed voor ons imago én voor een betere toekomst” vertelt Gerard van Osch.

Meer nieuws

Leave a Reply

Close Menu